ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: «Τακτικές κοροϊδίας και ανθελληνισμού, εμείς δεν θα ακολουθήσουμε ποτέ»

Η «πράσινη» αντίδραση για το ελληνικό διαβατήριο του Τόμας Ουόκαπ, που αποφασίστηκε από ΕΟΚ-Ολυμπιακό και Υπουργείο Εσωτερικών.

Παναθηναϊκός: «Τακτικές κοροϊδίας και ανθελληνισμού, εμείς δεν θα ακολουθήσουμε ποτέ»

Στο «τριφύλλι» θέλησαν να ξεκαθαρίσουν όσα πρεσβεύουν μένοντας μακριά από ανάλογες τακτικές που επέλεξε να ακολουθήσει η ερυθρόλευκη ΚΑΕ.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι «πράσινοι»: 

«Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ακολουθήσει ποτέ τακτικές κοροϊδίας και ανθελληνισμού που πλήττουν ανεπανόρθωτα το ελληνικό μπάσκετ. 

Δεν πρόκειται να ζητήσει την ελληνοποίηση δικών της ξένων αθλητών, ούτε θα μπει στη διαδικασία να ζητήσει να παίξουν περισσότεροι ξένοι και λιγότεροι Έλληνες αθλητές στο πρωτάθλημα. 

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.196 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διότι είμαστε ο Παναθηναϊκός, η μεγαλύτερη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού που πρεσβεύει παντού τα ελληνικά ιδεώδη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.