ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί ανεξαρτήτως του αν θα πάρει πρωτάθλημα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέλυσε το «πράσινο» ρεπορτάζ, ενώ αναφέρθηκε στην προετοιμασία του «τριφυλλιού» ενόψει ΠΑΟΚ.

Νικολογιάννης: «Το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί ανεξαρτήτως του αν θα πάρει πρωτάθλημα»

Μετά τη διακοπή για τις πασχαλινές διακοπές, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη δράση για τα playoffs της Stoiximan Super League, με τον αγώνα στην Τούμπα (23/4, 20:00).

Ο Τάσος Νικολογιάννης έδωσε το ρεπορτάζ από το στρατόπεδο των «πράσινων», αναφερόμενος τόσο στα αγωνιστικά όσο και στα εξωαγωνιστικά νέα της ομάδας.

Αρχικά, σχολίασε το μπάρμπεκιου της ομάδας παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου, μιλώντας για εξαιρετικό κλίμα εντός του συλλόγου και μεταξύ των παικτών.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.455 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια, μίλησε για τη γενικότερη πορεία του Παναθηναϊκού φέτος, τονίζοντας ότι ανεξαρτήτως της κατάκτησης του τίτλου είναι πολύ επιτυχημένη και πρόκειται για ένα πρότζεκτ που θα συνεχιστεί όπως και να’ χει, με τις κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» αναφέρθηκε και στα καλά νέα της προπόνησης, με την επιστροφή των Σάρλια και Ιωαννίδη στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Τέλος, μίλησε και για τα σενάρια με τον Μλαντένοβιτς, τονίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα σε αυτήν την υπόθεση και πως ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται μεταγραφές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.