ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιωαννίδης: «Είμαστε δυνατοί για να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Όλα όσα δήλωσε ο σκόρερ Φώτης Ιωαννίδης, που χάρισε στον Παναθηναϊκό τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Ιωαννίδης: «Είμαστε δυνατοί για να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο Φώτης Ιωαννίδης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στάθηκε στη σημαντικότητα της νίκης, στο καλό κλίμα που υπάρχει στα «πράσινα» αποδυτήρια, ενώ σημείωσε πως ο Παναθηναϊκός έχει την κατάσταση στα χέρια του ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φώτης Ιωαννίδης στην κάμερα της NOVA:

«Μπήκαμε πολύ καλά σκοράραμε σε ένα καλό σημείο στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μας πίεσε έπεσε η απόδοσή μας και ισοφάρισε. Όμως βρήκαμε τις λύσεις και πήραμε τη νίκη. Όλοι νομίζαμε πως δεν θα κερδίσουμε αλλά βγάλαμε αντίδραση και τα καταφέραμε. Την Τετάρτη έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι και πρέπει να πάρουμε τη νίκη.

Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Ήταν ένα πολύ κρίσιμο πέναλτι πήρα τη μπάλα και κατάφερα να σκοράρω, έχω προπονηθεί αρκετά. Υπήρχε πίεση, αν έλεγα πως δεν υπήρχε θα ήταν ψέματα, δικαιώθηκα που πήρα την ευθύνη.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.471 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχουμε ένα απίστευτο κλίμα και έναν στόχο. Είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είπα στον Αϊτόρ πως αν βάλω γκολ θα κάνω τον πανηγυρισμό του. Έχουμε σημαντικά βήματα να κάνουμε. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παλεύει για τους τίτλους και θέλουμε να τα καταφέρουμε. Έμαθα το σκορ της ΑΕΚ, αλλά αν εμείς κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια η τύχη είναι στα χέρια μας».

Για το ματς με το Βόλο την Τετάρτη: «Είναι δύσκολο παιχνίδι το έδειξε ο Βόλος και στη Λεωφόρο, θα πάμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.