ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο Σιδηρόπουλος σφυρίζει στον Βόλο

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, την Τετάρτη (26/4).

Παναθηναϊκός: Ο Σιδηρόπουλος σφυρίζει στον Βόλο

Γνωστοί έγιναν το μεσημέρι της Δευτέρας (24/4) οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της έκτης αγωνιστικής των play offs της Super League.

Στην κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικού με αντίπαλο τον Βόλο, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (26/04), ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Κωσταρά και Λαζαρίδη.

Τέταρτος διαιτητής, θα είναι ο Γιώργος Τζοβάρας, ενώ στο VAR θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.287 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντίθετα στις αναμετρήσεις ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Άρης-Ολυμπιακός ορίστηκαν Elite διαιτητές.

Θυμίζουμε ότι ο Σιδηρόπουλος είχε σφυρίξει και στο ματς της 10ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Βόλο όπου οι “πράσινοι” είχαν επικρατήσει 5-1 στη Μαγνησία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.