ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Βγήκε κερδισμένος από τις δυσκολίες και ετοιμάζει νέα φιέστα σε γεμάτο ΟΑΚΑ

O Παναθηναϊκός έκανε παρέλαση στου Ρέντη επικρατώντας 3-1 σετ του Ολυμπιακού στο "Μελίνα Μερκούρη" , έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών και περιμένει τον "αιώνιο" αντίπαλο για φιέστα.

Παναθηναϊκός: Βγήκε κερδισμένος από τις δυσκολίες και ετοιμάζει νέα φιέστα σε γεμάτο ΟΑΚΑ

Μέσα σε όλη την αγωνία του ποδοσφαιρικού τμήματος, σχεδόν… ξεχάσαμε τη μεγάλη νίκη της ομάδας βόλεϊ γυναικών στου Ρέντη!

Ο Παναθηναϊκός έκανε πάρτι απέναντι στον Ολυμπιακό στον δεύτερο τελικό επικρατώντας 3-1 σετ και πλέον κρατά σφιχτά στα χέρια του το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα.

Τα “φίνα κορίτσια” ήταν επιβλητικά στο “Μελίνα Μερκούρη” το οποίο δεν θα έλεγε κανείς ότι “κόχλαζε” παρά τη σημασία που είχε και για τον Ολυμπιακό το ματς. Σε ένα ντέρμπι κομβικό ο Παναθηναϊκός έκανε το “4/4” φέτος απέναντι στον βασικό του, ιστορικά, αντίπαλο μετρώντας μάλιστα καθαρές νίκες σε όλα τα ματς.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 347 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά η επιτυχία πιστώνεται στον Γιάννη Καλμαζίδη ο οποίος μετά την απομάκρυνση του Γκάιτς στην αρχή της σεζόν, αλλά και την απώλεια του Κυπέλλου, έκανε τα αδύνατα δυνατά για την ανασύνταξη της ομάδας.

Τεράστια η συνεισφορά της Ανθούλη που παρά το νεαρό της ηλικίας της, πέτυχε μια… 30άρα (25/63 επ., 3 άσσοι, 2 μπλοκ) ενώ είχε ως άξια συμπαραστάτρια και την Ανάε η οποία προσέθεσε 20 (19/43 επ., 1μ πλοκ, 39% υπ. – 29% άριστες).

Πλέον ο Παναθηναϊκός καλείται μπροστά στον κόσμο του και σε ένα ιστορικό αν μη τι άλλο ματς στο ΟΑΚΑ, να “σκουπίσει” τον Ολυμπιακό και να πάρει ένα πρωτάθλημα το οποίο τον περασμένο Φεβρουάριο μετά την ήττα από την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου φάνταζε ως όνειρο.

Η ομάδα γράφει ξανά ιστορία και αποδεικνύει γιατί είναι αυτοκράτειρα του ελληνικού βόλεϊ με τον κόσμο της να είναι πάντα δίπλα τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα.

Υπομονή μέχρι το Σάββατο (6/5) και τη φιέστα τίτλου σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ για τα φίνα κορίτσια.

Πράσινες» έκαναν το 1-0 στη σειρά των τελικών." />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.