ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τέλος εποχής για τον Κιθ Λάνγκφορντ

Με ανακοίνωσή του, ενημέρωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Τέλος εποχής για τον Κιθ Λάνγκφορντ

Ο Αμερικανός σκόρερ, ο οποίος τη σεζόν 2018-19 φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε ηλικία 39 ετών ανακοίνωσε το τέλος της επαγγελματικής του καριέρας στο μπάσκετ.

Με ανάρτησή του υπογραμμίζει πως έδωσε τα πάντα στο μπάσκετ, ενώ παράλληλα γνωστοποιεί τα όσα πέρασε το τελευταίο διάστημα με τους τραυματισμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κιθ Λάνγκφορντ:

«Τον Μάιο του 2022 έκανα επέμβαση στον αχίλλειο για μία τενοντίτιδα που με ταλαιπωρούσε και τους προηγούμενους 10 μήνες προσπάθησα να κάνω την αποκατάστασή μου. Ήταν μία εξαιρετικά απαιτητική περίοδος, με κατέβαλλε η άρνηση, ο θυμός, η κατάθλιψη και η διαπραγμάτευση.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.242 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά από 17 χρόνια στο μπάσκετ και 38 χρόνια ζωή, αρνήθηκα με εγωιστικό τρόπο το τελευταίο στάδιο της θλίψης που ήξερα ότι ήταν μπροστά μου. Την αποδοχή. Αποδέχομαι με ταπεινότητα την πρόσκληση να συμμετάσχω στο τουρνουά TBT με την ομάδα Mass Street.

Ανακοινώνω την αποχώρησή μου από το μπάσκετ με τον κύκλο να κλείνει για να παίξω άλλη μία φορά με το Κάνσας. Έχω δώσει τα πάντα σε αυτό το άθλημα, έξι επεμβάσεις στο γόνατο, σπασμένο πόδι και μύτη…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.