ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πήρε εξιτήριο ο Σίνγκλετον – Πότε επιστρέφει σε αγωνιστική δράση

Ο πρώην Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού βγήκε από το νοσοκομείο, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Πήρε εξιτήριο ο Σίνγκλετον - Πότε επιστρέφει σε αγωνιστική δράση

Ο Κρις Σίνγκλετον είχε κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο έχοντας έντονους πόνους στο στήθος και διαγνώστηκε με περικαρδίτιδα.

Ο Αμερικανός άσος της Αναντολού Εφές τις τελευταίες ημέρες παρέμενε κλινήρης σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, ωστόσο γλίτωσε τα χειρότερα την τελευταία στιγμή.

Ο Σίνγκλετον που είδε όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ να του συμπαραστέκεται, εξήλθε από το νοσοκομείο, ενώ μάλιστα θα είναι σε θέση να επιστρέψει σταδιακά σε αγωνιστική δράση σε περίπου ένα μήνα.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.221 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα στην τελευταία ανακοίνωση η Αναντολού Εφές ανέφερε τα εξής:

«Έπειτα από καρδιολογικές εξετάσεις που υποβλήθηκε ο παίκτης μας, οι γιατροί διέγνωσαν περικαρδίτιδα και υπεζωκοτική συλλογή. Στις εξετάσεις βρέθηκε ανεύρυσμα της φλεβικής βαλβίδας της αορτής, αλλά δεν παρατηρήθηκε ανατομή. Η εξέταση και η νοσηλεία του αθλητή μας συνεχίζεται στο νοσοκομείο. Ο Σίνγκλετον θα περάσει την ημέρα στο νοσοκομείο και θα επανεξεταστεί αύριο. Ο σύλλογος θα ενημερώσει για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.