ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό η Γενιτσαρίδη

Την απόκτηση της Μαρίας Γενιτσαρίδη η οποία την προηγούμενη διετία αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε και επίσημα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό η Γενιτσαρίδη

Σε μία σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Παναθηναϊκός αναφορικά με την ομάδα βόλεϊ γυναικών εντάσσοντας στο δυναμικό του τη Μαρία Γενιτσαρίδη, η οποία την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Μαρία Γενιτσαρίδη για την αγωνιστική σεζόν 2023-24, για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Σε μία ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Σύλλογος με την προσθήκη της 29χρονης (1.86μ.) ακραίας Μαρίας Γενιτσαρίδη.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 69 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Κρητικιά διεθνής γνωρίζει καλά το Ελληνικό πρωτάθλημα, έχει ευρωπαϊκές παραστάσεις και αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων».

Η Μαρία Γενιτσαρίδη δήλωσε: «Είμαι αρκετά χαρούμενη και ενθουσιασμένη για την έναρξη συνεργασίας μου με το Σύλλογο του Παναθηναϊκού. Με την ένταξη μου στο δυναμικό της ομάδας θέλω να βοηθήσω τα μέγιστα για την πραγματοποίηση των απαιτούμενων στόχων της νέας χρονιάς.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Σύλλογο του Παναθηναϊκού και τον προπονητή κ. Καλμαζίδη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία»!

Το βιογραφικό της:

2005-2012 ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου

2012-2013  Ένωση Βύρωνα

2013-2017 Pitsburgh University

2017-2018 Α.Ο. Θήρας

2018-2019 Team Durham

2019-2020 ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου

2020 Α.Ο. Θήρας

2020-2021 Α.Ο. Θήρας

2021 VfB Suhl LOTTO Thόringen – Γερμανία

2021-23 Ολυμπιακός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.