Ποδόσφαιρο

Βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό Β’ στη Ρόδο

Ο Παναθηναϊκός Β' έκανε φοβερά λάθη απέναντι στον Διαγόρα και γνώρισε τη βαριά ήττα με 4-1 στο δημοτικό στάδιο Ρόδου, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Ο Παναθηναϊκός Β’ έκανε φοβερά λάθη απέναντι στον Διαγόρα και γνώρισε τη βαριά ήττα με 4-1 στο δημοτικό στάδιο Ρόδου, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Από ένα λάθος του Δημητριάδη, που έχασε την μπάλα, ο Σταμένκοβιτς σέντραρε παράλληλα από αριστερά, με τον Τσιαντούλα να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι, πετυχαίνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους, μόλις στο 11’.

Στο 26ο λεπτό από την πάσα του Τσιαντούλα ο Σταμένκοβιτς βγήκε ταχύτατα στην «κόντρα» απέναντι στον Σουρδή και με δυνατό διαγώνιο σουτ σημείωσε το 2-0.

Τελικά, οι Ροδίτες έφτασαν και σε τρίτο τέρμα, στο 39ο λεπτό, με τον Ρόμπι να σκοράρει στην εστία της ομάδας του με κεφαλιά, στην προσπάθειά του να διώξει. Για να έρθει η πρώτη ωραία συνεργασία των παικτών του Σωτήρη Αντωνίου, με τον Δημητριάδη να δίνει την ασίστ στον Σερπέζη ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ, μείωσε σε 3-1 στο 43’.

Στο 57’, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Σουρδή και αφού δεν βρέθηκε κανείς να διώξει την μπάλα, ο Μανιάς κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, για το 4-1 υπέρ του Διαγόρα.

Διαγόρας: Αθανασόπουλος, Μαγκάκης, Γιανναράκης, Μανιώτης, Τάτσης (80’ Πετράκης), Γκάτα (87’ Παραστατίδης), Καραμάνης, Τσιαντούλας (72’ Μπούμπας), Αρίας (80’ Παπαϊωάννου), Μανιάς, Σταμένκοβιτς.

Παναθηναϊκός Β: Σουρδής, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι (46’ Σιδεράς), Αντωνίου, Δημητριάδης (46’ Μαρτίνης), Εμπό (63’ Αθανασακόπουλος), Βουτσάς (46’ Καραμπάς), Σερπέζης, Κρυπαράκος, Τερεζίου (68’ Σαρδέλης), Καρβούνης.

Exit mobile version