ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2023

Παναθηναϊκός: Πήραν… φωτιά τα δίχτυα! (vid)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έβγαλαν... γούστα στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού με πολλά γκολ! Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: Πήραν... φωτιά τα δίχτυα! (vid)

Πολλά γκολ και μάλιστα σχεδόν με κάθε τρόπο είχε η απογευματινή προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας.

Μετά τη δουλειά στη φυσική κατάσταση, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ για κατοχή σε μικρούς χώρους. Στο ένα γκρουπ ήταν οι Σιδεράς, Σπόραρ, Παλάσιος, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν, Σένκεφελντ, Τρουιγιέ, Φρόκου, Χουάνκαρ, Αϊτόρ, Μπερνάρ, Γερεμέγιεφ.

Το δεύτερο αποτελούταν από τους Βέρμπιτς, Ιωαννίδη, Μαντσίνι, Μάγνουσον, Κώτσιρα, Φικάι, Ζέκα, Καμπετσή, Τσόκαϊ, Κλεϊνχέισλερ, Μλαντένοβιτς, Τσέριν.

Η συνέχεια ήταν… απολαυστική! Κι αυτό γιατί το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλά στο μισό γήπεδο με τους ποδοσφαιριστές να το απολαμβάνουν και να σκοράρουν ακατάπαυστα!

Στο ένα γήπεδο, οι ομάδες ήταν οι παρακάτω:

Ροζ ομάδα: Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν, Καμπετσής, Μαντσίνι

Πράσινη ομάδα: Μαργκόνο, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Παλάσιος, Μπερνάρ.

Οι “πράσινοι” νίκησαν τους ροζ με σκορ 6-2. Ο Μπερνάρ σημείωσε χατ τρικ, έχοντας, μάλιστα, και ένα εντυπωσιακό σουτ στο “γάμα”, ο Παλάσιος σημείωσε δυο γκολ και ο Κώτσιρας ένα. Για τους ροζ σκόραραν οι Μαντσίνι και Ρούμπεν.

Στο δεύτερο μισό γήπεδο, οι ομάδες ήταν τρεις.

Ροζ ομάδα: Λοντίγκιν, Κλεϊνχέισλερ, Φρόκου, Ιωαννίδης, Μπιλάλ, Μάγκνουσον, Ζέκα.

Μωβ ομάδα: Μπρινιόλι, Σιδεράς, Φικάι, Αϊτόρ, Σπόραρ, Καλοσκάμης, Τσέριν.

Πράσινη ομάδα: Μλαντένοβιτς, Κάτρης, Φρόκου, Βέρμπιτς, Τρουιγιέ, Γερεμέγεφ και ένας εκ των δύο πορτιέρε.

Η μια ομάδα έμεινε εκτός γραμμών ως “στήριγμα”. Αν, μάλιστα, σημειωνόταν τέρμα με τη συμμετοχή της, τότε μετρούσε για δυο. Ο Σπόραρ ήταν εξαιρετικός σημειώνοντας 4 γκολ, ενώ και ο Ιωαννίδης τα πήγε περίφημα σκοράροντας 3 φορές, έχοντας, μάλιστα, ένα τρομερό τελείωμα στην κίνηση.

Τα αποτελέσματα:

Ροζ-Μωβ 2-2 Μωβ-Πράσινη 2-1 Πράσινη-Ροζ 2-1 Mωβ-Πράσινη 1-2 Ροζ-Πράσινη 0-0 Mωβ-Ροζ 2-0

Ενοχλήσεις ο Μαντσίνι

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι ένιωσε ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο έπειτα από υπερέκταση και ύστερα από μια κόντρα με τον Χουάνκαρ. Φάνηκε ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό και ο Αργεντινός συνέχισε να παίζει στο διπλό. Μετά το τέλος της προπόνησης του τοποθετήθηκε πάγος στο πόδι.

*Ο Μαντσίνι ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο έσω πλάγιο έπειτα από κόντρα με τον Χουάνκαρ και υπερέκταση. Μάλιστα, ο Αργεντινός εξετάστηκε από τον γιατρό, αλλά συνέχισε να παίζει στο δίτερμα και απ΄ ότι φαίνεται δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, με τον παίκτη να βάζει πάγο στο δεξί πόδι μετά το τέλος της προπόνησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ