ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Από σήμερα στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια διαρκείας του Ερασιτέχνη!

Στην διάθεση των φιλάθλων τίθενται από σήμερα (30/06) τα εισιτήρια διαρκείας του Ερασιτέχνη για τη σεζόν 2023-24.

Παναθηναϊκός: Από σήμερα στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια διαρκείας του Ερασιτέχνη!

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη διάθεση των καρτών εισόδου για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 με την ονομασία GRΕΕΝ Pass και VIP Pass και οι «αιώνια πιστοί» θα μπορούν να τις προμηθεύονται από Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον κόσμο στο πλευρό του για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα σε Ελλάδα και Ευρώπη!

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.771 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σύλλογος κυκλοφορεί τα GREEN Pass και VIP Pass στις τιμές των 120,00€ ευρώ και 350,00€ ευρώ αντίστοιχα, προκειμένου να εξασφαλίσουν οι οπαδοί του θέση στις εξέδρες όλων των εντός έδρας αγώνων των ομαδικών τμημάτων του.

Από 30 Ιουνίου και για όλο τον μήνα Ιούλιο, τα GREEN Pass θα διατίθενται στην προνομιακή τιμή των 100,00€ ευρώ!

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος-α κάτοχος των Season Passes, θα πρέπει να είναι μέλος του Συλλόγου.

Τρόποι απόκτησης GREEN Pass και VIP Pass:

Α) Στο Τμήμα Μελών του Συλλόγου (γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» Θύρα 7Α), καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 09:30 έως τις 17:30. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι είναι 2114117600 και το e-mail είναι [email protected].

Β) Ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας του Συλλόγου ΕΔΩ ή μέσω της ticketmaster.gr, όπου θα συμπληρώνει τα στοιχεία του και με την πληρωμή του ποσού, μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, θα αποκτά την κάρτα εισόδου. Για την παραλαβή της κάρτας μπορεί να περάσει από τα γραφεία του Παναθηναϊκού Α.Ο. (γήπεδο Λ. Αλεξάνδρας, δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» Θύρα 7Α). Οι ώρες λειτουργίας είναι 09:30 – 17:30 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2114117600, ή μπορεί να αποσταλεί με courier (με έξτρα χρέωση 5,00€) εφόσον ζητηθεί. * Για αγορά εισιτηρίου μέσω internet περιλαμβάνεται +1,00€ ως αμοιβή παροχής υπηρεσιών.

Προνόμια κατόχων GREEN Pass και VIP Pass:

-Προτεραιότητα εισόδου στους εντός έδρας αγώνες των ομαδικών αθλημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο.

-Εμπορικές παροχές συνεργατών του Παναθηναϊκού Α.Ο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.