ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2023

Ρούμπεν Πέρεθ: «Aνυπομονούμε για τα παιχνίδια με τη Ντνίπρο»

Ο Ρούμπεν Πέρεθ μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 και τη νίκη με 1-0 μίλησε στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου στην Αυστρία για την προετοιμασία της ομάδας αλλά και για τους στόχους της αρχής γενομένης από τα ματς με τη Ντνίπρο. Aποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας

Ρούμπεν Πέρεθ: «Aνυπομονούμε για τα παιχνίδια με τη Ντνίπρο»

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε νικηφόρα και στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας του επί αυστριακού εδάφους, επικρατώντας της ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 με σκορ 1-0 χάρη στο γκολ του Δημήτρη Καλοσκάμη.

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, ο Ρούμπεν Πέρεθ, μίλησε στους απεσταλμένους του ελληνικού Τύπου, για το ύφος της φετινής προετοιμασίας, τις διαφορές συγκριτικά με εκείνες των προηγούμενων ετών, αλλά και τα επικείμενα κρίσιμα παιχνίδια με τη Ντνίπρο για τον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ένα ακόμη καλό τεστ για τον Παναθηναϊκό: Κάνατε τέταρτη νίκη, η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο ;

«Πραγματοποιήσαμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε την τέταρτη νίκη μας σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί. Αγώνα με τον αγώνα νιώθουμε καλύτερα και παίρνουμε ώθηση από αυτές τις νίκες».

Πιστεύεις πως βελτιώνεστε κάθε χρόνο, θα είστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Νντίπρο;

« Ανυπομονούμε για τα παιχνίδια που έρχονται. Προετοιμαζόμαστε καλά για τις αναμετρήσεις του Champions League. Ο Παναθηναϊκός έχει ευρωπαϊκή ιστορία και στόχος μας είναι να περάσουμε από τη φάση των προκριματικών».

Δεν είναι η πρώτη σου προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό, πως αισθάνεσαι φέτος;

«Σίγουρα κάθε χρόνο τα πράγματα είναι διαφορετικά λόγω και της έλευσης νέων παικτών στην ομάδα. Οι στόχοι της ομάδας είναι ωστόσο οι ίδιοι. Θα πρέπει να βελτιωνόμαστε να φανούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί και να πετύχουμε τους στόχους μας. Πρώτα απ’ όλα μας ενδιαφέρει να είμαστε δεμένοι ως ομάδα και στη συνέχεια να περάσουμε από τη Ντνίπρο και να επιστρέψουμε στο Champions League».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ