ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2023

Παναθηναϊκός: Ανέβηκαν οι στροφές με δίτερμα, γκολ και διάθεση (vids)

Αρκετά γκολ, ωραίο κλίμα και διάθεση από τους ποδοσφαιριστές στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Μπαντ Έρλαχ. Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

Παναθηναϊκός: Ανέβηκαν οι στροφές με δίτερμα, γκολ και διάθεση (vids)

*Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας, ενώ το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές θα βγουν ξανά στο γήπεδο για να γυμναστούν εκ νέου. Μετά το χαλαρό χθεσινό πρωινό πρόγραμμα και την τακτική το απόγευμα, σήμερα η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην κατοχή, αρχικά, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε δίτερμα.

* Αρχικά, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δούλεψαν στην κατοχή με δυο ασκήσεις. Πρώτα με κυκλοφορία με “σταθμούς” ανάμεσα σε ακόντια και πλασέ σε μικρά τέρματα και στη συνέχεια με ρόντο ανα τρεις ομάδες και υψηλή ένταση στις ασκήσεις.

*Αφού ολοκλήρώθηκαν οι συγκεκριμένες ασκήσεις, οι τερματοφύλακες Μπρινιόλι και Λοντίγκιν που μέχρι εκείνο το σημείο δούλευαν μαζί με τους Ξενόπουλο, Μαργκόνο υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μουντάκη, πήραν θέση κάτω από τα δοκάρια για το δίτερμα.

*Στο δίτερμα συμμετείχαν τρεις ομάδες. Η μια έμενε έξω έχοντας ρόλο υποστηρικτικό στην ανάπτυξη και βοηθούσε στην εκτέλεση της ομάδας που έκανε επίθεση.

Οι ομάδες ήταν οι εξής:

Ροζ: Μάγκνουσον, Φίκαϊ, Ζέκα, Μπερνάρ, Κλεϊνχέισλερ, Φρόκου, Καμπετσής, Σπόραρ,

Πράσινοι: Κάτρης, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Ρουμπέν, Τρουιγιέ, Παλάσιος, Μαντσίνι, Βέρμπιτς.

Πορτοκαλί: Τσόκαϊ, Σιδεράς, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Καλοσκάμης, Τζούριτσιτς, Αϊτόρ, Μπιλάλ.

Τα αποτελέσματα στα διπλά ήταν:

Πορτοκαλί – Ροζ 1-0 με σκόρερ τον Αϊτόρ έπειτα από ωραία συνεργασίας των Τζούριτσιτς, Καλοσκάμη. Πορτοκαλί – Πράσινοι 0-3 με αυτογκόλ του Μλαντένοβιτς που μέτρησε για διπλό επειδή ήρθε από πάσα “στηρίγματος” και τέρμα του Παλάσιος. Πράσινοι – Ροζ 4-1. Αυτόγκολ Ζέκα (κι αυτό μέτρησε για διπλό), γκολ από Παλάσιος, Βέρμπιτς και Κλεϊνχέιζλερ.

*Η διάθεση ήταν στα ύψη από τους ποδοσφαιριστές που, παρά την κούραση, έδειξαν να απολαμβάνουν την προπόνηση και να χαίρονται με κάθε επίτευξη τέρματος!

*Ο Φώτης Ιωαννίδης συμμετείχε στο πρώτο μέρος του προγράμματος. Ο Άνταμ Τσέριν έκανε ξεχωριστό πρόγραμμα με γυναστήριο, ενώ απών ήταν για δεύτερη σερί ημέρα ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ