ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μπαμ» του Παναθηναϊκού: Στα «πράσινα» ο Κώστας Σλούκας!

O Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια σπουδαία μεταγραφή ντύνοντας στα «πράσινα» τον Κώστα Σλούκα για τα επόμενα τρία χρόνια!

«Μπαμ» του Παναθηναϊκού: Στα «πράσινα» ο Κώστας Σλούκας!

ΜΠΑΜ από τον Παναθηναϊκό! Ο «εξάστερος» μετά από τις πέντε πρώτες του κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν, κατάφερε να πυροδοτήσει μια βόμβα ντύνοντας στα «πράσινα» τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές που μπορεί να φτάνουν μέχρι και τα τρία εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Σλούκας ήταν την περασμένη σεζόν εκ των ακρογωνιαίων λίθων του «αιωνίου» αντιπάλου, καθώς με τις μεγάλες του εμφανίσεις τον έστειλε στο Final 4 του Κάουνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 33χρονος γκαρντ δεν θα βρεθεί με την Εθνική στο Μουντομπάσκετ, γεγονός το οποίο βοηθά στην άμεση ενσωμάτωση του και την προετοιμασία του στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Θυμίζουμε ότι τα σενάρια τις τελευταίες ώρες για συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών “φούντωναν” με τον Παναθηναϊκό εν τέλει να συμφωνεί με τον έμπειρο γκαρντ, ο οποίος αδιαμφισβήτητα του ανεβάζει επίπεδο.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 22.434 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σλούκας έχει κατακτήσει τρεις φορές την Ευρωλίγκα στην καριέρα του, οι δυο εκ των οποίων με τον Ολυμπιακό και η τρίτη με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε υπό τις οδηγίες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, στον τελικό κόντρα στην ομάδα του Πειραιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.