Ποδόσφαιρο

Προπονητής Ντνίπρο: «Ο Παναθηναϊκός έχει βάθος στο ρόστερ του και διαθέτει ικανούς ποδοσφαιριστές»

Όλα όσα ανέφερε ο προπονητής της Ντνίπρο, Ολεξάντερ Κούτσερ, για τις επικείμενες αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο προπονητής της Ντνίπρο, Ολεξάντερ Κούτσερ για τον Παναθηναϊκό:

 – Πόσο έχεις καταφέρει να μελετήσεις τον αντίπαλό σας στον 2ο προκριματικό του Champions League , τον Παναθηναϊκό;

«Φυσικά και παρακολουθούμε το παιχνίδι των Ελλήνων. Έπαιξαν και την Παρασκευή με τη Μπερ Σεβά, ενώ και πριν από αυτό έπαιξαν πολλά φιλικά ματς. Την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός έφερε για πρώτη φορά ισοπαλία και πριν είχε μόνο νίκες. Ας προσέχουμε λοιπόν τον μελλοντικό μας αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ βάθος στο ρόστερ και  έχει τη δυνατότητα του ροτέισον. Παρεμπιπτόντως, μεταξύ των παικτών του ελληνικού συλλόγου υπάρχουν γνωστά παιδιά, όπως ο πρώην παίκτης της Ντιναμό Κιέβου Βέρμπιτς και ο Μπερνάρ της Σαχτάρ. Εκτός από αυτούς, η ομάδα της Αθήνας διαθέτει πολλούς ικανούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Επαναλαμβάνω: τους  μελετάμε και παρακολουθούμε τους αγώνες».

– Περιορίζεσαι σε μεταδόσεις ή παίρνεις και πληροφορίες από ειδικούς που γνωρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα τον Παναθηναϊκό;

«Προς το παρόν, αρκούμαστε στις μεταδόσεις. Αυτό είναι αρκετό για να σχηματίσουμε  εικόνα».

– Ποιες αδυναμίες και δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού που έχεις εντοπίσει ;

«Δεν θα πω, γιατί νομίζω ότι και ο ελληνικός σύλλογος μας μελετά, διαβάζει τα πάντα για εμάς και παρακολουθεί την ομάδα μας. Θα κρατήσω για μένα τις πληροφορίες που έχω για τον Παναθηναϊκό».

-Έχετε συνηθίσει το γήπεδο στο Κόζιτσε της Σλοβακίας, όπου η Ντνίπρο  θα αντιμετωπίσει την ελληνική ομάδα σε δέκα μέρες;

«Περάσαμε μια σεζόν Κυπέλλου Ευρώπης εκεί και νομίζω έχουμε ήδη συνηθίσει τις συνθήκες . Πάμε λοιπόν να παίξουμε. Θα πρέπει να φτάσουμε στο Κόζιτσε στις 24 Ιουλίου, για προπόνηση πριν τον αγώνα. Ελπίζουμε στην αναμέτρηση  αυτή η ομάδα μας να έχει τουλάχιστον την ίδια υποστήριξη με την προηγούμενη. Εξάλλου, όπως πληροφορηθήκαμε, στο γήπεδο του Κόζιτσε, πίσω από το τέρμα, προστέθηκαν ακόμα δύο πλάγιες εξέδρες».

Exit mobile version