ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στην πρεμιέρα της Euroleague!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός θα κοντραριστούν στην πρεμιέρα της Euroleague. Την Τρίτη (18/7) όλο το πρόγραμμα.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στην πρεμιέρα της Euroleague!

Ενώ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος της EuroLeague για το σεζόν 2023/24 την Τρίτη (18/07), μία μικρή… διαρροή φανέρωσε την έναρξη με Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

Το πρωί της Δευτέρας (17/07), η EuroLeague ενημέρωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της πως το πλήρες πρόγραμμα της σεζόν που βρίσκεται μπροστά μας αναμένεται να ανακοινωθεί την 18η Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, η 1η αγωνιστική επιφυλάσσει στο κοινό δυνατή μάχη για… πρώτο πιάτο, αφού Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμένεται να συναντηθούν στο ΟΑΚΑ (06/10).

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.369 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, θυμίζουμε πως το ξεκίνημα των υποχρεώσεων της EuroLeague έχει οριστεί λίγες ημέρες μετά το Super Cup της Ρόδου, όπου λογικά και ενδεχομένως θα έχουν βρεθεί αντιμέτωποι ξανά οι δύο «αιώνιοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.