Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πρόβα τζενεράλε με Ράγιο Βαγιεκάνο στη Λεωφόρο

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του πριν από τους αγώνες με την Ντνίπρο δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός, που φιλοξενεί στη Λεωφόρο τη Ράγιο Βαγεκάνο (21:00, CS1 - panathinaikos24.gr).

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του πριν από τους αγώνες με την Ντνίπρο δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός, που φιλοξενεί στη Λεωφόρο τη Ράγιο Βαγεκάνο (21:00, CS1 – panathinaikos24.gr).

Αυτό θα είναι το 6ο φιλικό προετοιμασίας και δεύτερο στην Αθήνα, μετά το ισόπαλο (1-1) με τη Χάποελ Μπερ Σεβά. Το παιχνίδι θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις και τη μάχη του “τριφυλλιού” στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης θα βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του Σέρβου τεχνικού αφού προπονήθηκε και πάλι σε φουλ ρυθμούς, όχι όμως και ο Άνταμ Τσέριν, που έκανε ατομικό χθες και δεν θα αγωνιστεί σήμερα.  Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να παρατάξει τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές στο βασικό σχήμα, ενώ δεν αποκλείεται χρόνο συμμετοχής να πάρει και ο Βιλένα για πρώτη φορά με την πράσινη φανέλα. 

Exit mobile version