ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκά χρόνια πολλά

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εύχεται χρόνια πολλά σε διαφορετικές προσωπικότητες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τον Σύλλογο.

Παναθηναϊκά χρόνια πολλά

Τα 73α γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο Κώστας Ελευθεράκης ο οποίος αποτελεί ένα από τα εκλεκτά μέλη της παναθηναϊκής οικογένειας.   Το «ελάφι»   είδε σαν σήμερα το …πρώτο φως  το 1950 στον Ταύρο  ενώ σε ηλικία 12 ετών έβγαλε το πρώτο του δελτίο στον Φωστήρα .Η εξέλιξη του είναι γρήγορη και το 1967 προτιμάει το «τριφύλλι» από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και  θα ματώσει για τον «σύλλογο μεγάλο» μέχρι το 1980.

Γίνεται αμέσως ένα από τα αγαπημένα παιδιά της πράσινης εξέδρας  και  σηκώνει τέσσερα πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ελλάδας ενώ είναι ένα από τα εργαλεία του Φέρεντς Πούσκας για την πορεία προς τον τελικό του Γουέμπλει το 1971.Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1972 ήταν μέσα στην δεκαεξάδα των καλύτερων  ποδοσφαιριστών της Ευρώπης στον διαγωνισμό για την χρυσή μπάλα από το  γαλλικό περιοδικό  Φραντς Φουτμπόλ.  Επιπλέον τις χρονιές 1971 και 1972 αναδείχτηκε ο καλύτερος έλληνας ποδοσφαιριστής και αναμφίβολα πρόκειται για έναν από τους καλύτερους χαφ  του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ακόμα σήμερα γίνεται 71 ετών ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Νίκος Καραμανλής καθώς και η  πρώην μπασκετμπολίστρια του «τριφυλλιού»  Σασα Αντεκόλα .

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.769 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, γενέθλια έχει ακόμα ο πρώην ποδοσφαιριστής Μάρκο Βίλα, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής  Κάρλος Λίναρης αλλά και ο Μανώλης Συντιχάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.