ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέες εξελίξεις με Σενγκέλια: «Μόνο με τους όρους της Βίρτους θα φύγει…»

Ιστοσελίδα που ασχολείται με τα θέματα της Βίρτους Μπολόνια αναφέρεται στις εξελίξεις με τον Σενγκέλια.

Νέες εξελίξεις με Σενγκέλια: «Μόνο με τους όρους της Βίρτους θα φύγει...»

Όπως υπογραμμίζει το δημοσίευμα αυτό που ουσιαστικά έκανε χθες ξεκάθαρο η Βίρτους με τη δήλωση του gm της είναι να στείλει ένα μήνυμα στους πράσινους ότι ο Σενγκέλια ανήκει σε αυτή και εάν θέλει κάποιος να προχωρήσει στην απόκτηση του τότε θα πρέπει να πληρώσει.

Ο παίκτης δεν είναι προς πώληση» " />

«Ο Τόκο Σενκέλια παραμένει στην Μπολόνια. Ή τουλάχιστον οι όροι (μιας ενδεχόμενης αποχώρησης) υπαγορεύονται από την Βίρτους. Αυτό είναι το μήνυα το οποίο ουσιαστικά έστειλε χθες: Εάν κάποιος θέλει έναν παίκτη της ομάδας, τότε μπορεί να τον πάρει μόνο εάν η Βίρτους το θέλει κα με τους όρους που εκείνη θα ορίσει και χωρίς να προσπαθήσει κάποιος να την… παρακάμψει. Και εάν τις ερχόμενες εβδομάδες υπάρξουν και πάλι συζητήσεις για την αποχώρηση του Γεωργιανού, το buyout θα το ορίσει η Βίρτους», αναφέρει μεταξύ άλλων σε δημοσίευμά της η bolognabasket.org.

Σε άλλο δημοσίευμα της ιστοσελίδας τονίζεται ότι η Βίρτους λοιπόν ζητά ένα ποσό το οποίο κυμαίνεται από τα 500.000 μέχρι και το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 39.636 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.