ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Θα σκοτωθούμε όλοι, φύγετε»: Σοκάρει βίντεο με τις εκρήξεις στην αποθήκη της Πολεμικής Αεροπορίας!

Σοκάρει η στιγμή που το συνεργείο της ΕΡΤ -με τη δημοσιογράφο να φωνάζει- κατέγραψε ισχυρή έκρηξη πυρομαχικών στην αποθήκη της Πολεμικής Αεροπορίας στη Νέα Αγχίαλο!

«Θα σκοτωθούμε όλοι, φύγετε»: Σοκάρει βίντεο με τις εκρήξεις στην αποθήκη της Πολεμικής Αεροπορίας!

Δραματικές διαστάσεις έχει λάβει το πύρινο μέτωπο στη Μαγνησία, μετά τις αναζωπυρώσεις, που σημειώθηκαν την Πέμπτη, καθώς οι φλόγες έφτασαν σε αποθήκη πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας, στη Νέα Αγχίαλο. Στο σημείο ακούγονται ισχυρές εκρήξεις από τα πυρομαχικά. Νωρίτερα είχε δοθεί εντολή εκκένωσης, με μήνυμα από το 112, για εκκένωση της περιοχής της Νέας Αγχιάλου και άλλων οκτώ χωριών και οικισμών.

Στην περιοχή υπάρχει μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας και βάση ελικοπτέρων.

Στην αποθήκη, όπως αναφέρει η «Καθημερινή», φυλάσσονται όπλα από F-16 της 111 Πτέρυγας Μάχης της Ν. Αγχιάλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αποθήκη υπάρχουν βόμβες 1000 και 2000 λιβρών και όπλα όπως πύραυλοι ΗΑΑRM. Βασική αποστολή της 341 Μοίρας, που υπάγεται στην 111 Πτέρυγας Μάχης, είναι η καταστολή εχθρικής αεράμυνας με πυραύλους AMRAAM, AIM-9, σφαίρες κ.ά.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 40.349 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτήν τη στιγμή δεν επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις ούτε από εδάφους ούτε από αέρα, γιατί φοβούνται τις εκρήξεις.

Από τις πολύ ισχυρές εκρήξεις, σημειώθηκαν καταστροφές σε τζαμαρίες σπιτιών και καταστημάτων.

Την ίδια στιγμή, φουσκωτά έχουν συγκεντρωθεί στην παραλία της Νέας Αγχιάλου και απομακρύνουν κόσμο μέσω θαλάσσης, τον οποίο μεταφέρουν στον Βόλο. Μέχρι τις 18:45 είχαν απεγκλωβιστεί τουλάχιστον 30 άτομα μέσω θαλάσσης, ενώ στην περιοχή έσπευσαν και σκάφη του Λιμενικού. Σύμφωνα με τον τοπικό «Ταχυδρόμο», αστυνομικές δυνάμεις κατευθύνουν τους πολίτες προς τον Βόλο, συνιστώντας στους κατοίκους να μη μείνουν στη Νέα Αγχίαλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.