ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πρέσινγκ και ανάπτυξη του παιχνιδιού με… λίγο από Τσέριν

Με τον Άνταμ Τσέριν να ακολουθεί μέρος της προπόνησης, συνεχίστηκε την Παρασκευή (28/7) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει της ρεβάνς με τη Ντνίπρο.

Παναθηναϊκός: Πρέσινγκ και ανάπτυξη του παιχνιδιού με... λίγο από Τσέριν

Επέστρεψαν στη δουλειά μετά το ρεπό της Πέμπτης οι παίκτες του Παναθηναϊκού!

Οι “πράσινοι” στην προπόνηση της Παρασκευής, είχαν αρκετή δουλειά αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έδωσε έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού αλλά και το πρέσινγκ. Φυσικά οι ποδοσφαιριστές εξασκήθηκαν και στα σουτ.

Μέρος του προγράμματος έβγαλε και ο Άνταμ Τσέριν, τη στιγμή που ο MVP του Κόζιτσε, Χουάνκαρ, ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και ο Σένκεφελντ θεραπεία.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.280 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

Αρκετή δουλειά περίμενε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Παρασκευή μετά το ρεπό της Πέμπτης. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν την προπόνηση με προθέρμανση, συνέχισαν με ανοίγματα και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις για την ανάπτυξη του παιχνιδιού και εφαρμογή του πρέσινγκ, ακολούθησε παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και ολοκλήρωσαν με σουτ.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Τσέριν, αποφόρτιση έκανε ο Χουάνκαρ και θεραπεία ο Σένκεφελντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.