ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αναφέρθηκε στην αποχώρηση Παπαγιάννη ο Γιαννακόπουλος: «Mε πόνεσε πολύ»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Γιώργου Παπαγιάννη.

Αναφέρθηκε στην αποχώρηση Παπαγιάννη ο Γιαννακόπουλος: «Mε πόνεσε πολύ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Γιώργο Παπαγιάννη:

«Με πόνεσε προσωπικά. Όσα χρόνια ζω τέτοια προδοσία δεν έχω ξαναβιώσει ποτέ στη ζωή μου. Ποτέ, ποτέ, ποτέ. Μόνο προδοσία ταιριάζει σε αυτή την υπόθεση. Συνεχίζω να τον αγαπάω και θα τον αγαπάω για πάντα. Δεν θα αλλάξω γνώμη επειδή δεν είχε το σθένος να υποστηρίξει την απόφασή του. Υποσχέθηκα στον πατέρα του όταν μου τον έφεραν σπίτι μου 15 ετών ότι θα τον προσέξω και θα το κάνω για πάντα. Αν δεν υπήρχαν ο Ιτούδης και ο Σπανός μπορεί να ήταν εδώ ο Γιώργος. Ο Παπαγιάννης για εμένα είναι παικταράς. Το θέμα του είναι ότι επηρεάζει πολύ.

Αφήνει το γύρω – γύρω να του πειράζει το μυαλό του. Είναι εξαιρετικό παιδί, έχει καρδιά μικρού παιδιού, εξαιρετικός αθλητής. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πιτίνο τον έκανε να πετάει. Μακάρι μια μέρα να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, χωρίς αυτόν που αυτοαποκαλείται ατζέντης δίπλα του. Ο ΠΑΟ θέλει τους καλύτερους, ο Γιώργος είναι από τους καλύτερους. Στο μυαλό μου πάντα θα είναι στόχος μας. Τις αποφάσεις τις παίρνει ο προπονητής. Ο προπονητής τον ήθελε, τον είχε πρώτο στόχο. Είχα πει το πλάνο μου στον Γιώργο και είχα πάει σε εκείνον πρώτα.

Πήγαμε στο “Συρτάκι” στο Σούνιο, του είπα πως είναι προτεραιότητα. Μου είπε πως ήθελε μόνο Παναθηναϊκό ή ΝΒΑ και να μην ακούω για Φενέρμπαχτσε και τα λοιπά. Anyway… Μίλησα και με τον ίδιο όταν έφυγε, μου έστειλε ένα μήνυμα για να μου εξηγήσει τους λόγους που ήθελε να φύγει. Στην ηλικία που είμαι καταλαβαίνω πότε κάποιος λέει αλήθεια και πότε όχι. Καλή επιτυχία να έχει ο Γιώργος. Δυστυχώς με τον ατζέντη που έχει, τον προπονητή που πήγε και το περιβάλλον του θεωρώ πως θα έχει δυσκολίες μπροστά του. Αλλά, του εύχομαι το καλύτερο».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.053 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.