ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γεντβάι: «Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο»

Ο Κροάτης αμυντικός του Παναθηναϊκού Τιν Γεντβάι βλέπει τη συνέχεια του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.

Γεντβάι: «Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο»

Ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο της Ντνίπρο και τώρα θα βρει μπροστά του την Μαρσέιγ.

Aναλυτικά όσα δήλωσε μετά το 2-2 με τη Ντνίπρο ο Τιν Γεντβάι:

«Η Μαρσέιγ είναι ένα μεγάλο σωματείο, από τα μεγαλύτερα στη Γαλλία και την Ευρώπη, Έκανε αρκετές αλλαγές, άλλαξε προπονητή, έχει κάνει πολλές μεταγραφές, είναι στο αρχικό στάδιο και δεν σημαίνει ότι έκανε μεταγραφές αυτό είναι πλεονέκτημα. Υπάρχει ένας καινούργιος προπονητής που θα μεταφέρει καινούργιες σκέψεις, ιδέες και τρόπους. Εμείς έχουμε κάνει τα παιχνίδια μας, ο αγώνας θα είναι πιο ανοιχτός, πιστεύω ότι θα κερδίσει ο καλύτερος» τόνισε ο Τιν Γεντβάι προσθέτοντας ότι η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει σε υψηλό επίπεδο. «Ο προπονητής μας έχει δώσει τις βασικές ιδέες, τις βασικές αρχές και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της Cosmote.

Για τον αγώνα και για τη Ντνίπρο σχολίασε. «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι η Ντνίπρο θα έρθει και θα παλέψει. Ότι πρέπει να δείξουμε έναν υπεύθυνο χαρακτήρα και να παίξουμε με την ευθύνη που μας διακατέχει εκπροσωπώντας την ομάδα σε μία διεθνή διοργάνωση. Η Ντνίπρο στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, εμείς κάποιες στιγμές δεν δείξαμε την επιθετικότητα μας, είχαμε τις μας γραμμές όχι πολύ κοντά. Ευτυχώς που αυτό έγινε τώρα ώστε να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα λάθη γιατί μας περιμένει η Μαρσέιγ. Ναι είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση μας στον επόμενο γύρο».

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.484 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον αγώνα και για τη Ντνίπρο σχολίασε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι η Ντνίπρο θα έρθει και θα παλέψει. Ότι πρέπει να δείξουμε έναν υπεύθυνο χαρακτήρα και να παίξουμε με την ευθύνη που μας διακατέχει εκπροσωπώντας την ομάδα σε μία διεθνή διοργάνωση. Η Ντνίπρο στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, εμείς κάποιες στιγμές δεν δείξαμε την επιθετικότητα μας, είχαμε τις μας γραμμές όχι πολύ κοντά. Ευτυχώς που αυτό έγινε τώρα ώστε να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα λάθη γιατί μας περιμένει η Μαρσέιγ. Ναι είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση μας στον επόμενο γύρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.