ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στον Παναθηναϊκό η Σιδηρά!

Σε ακόμη μια προσθήκη στο ρόστερ της προχώρησε η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Παναθηναϊκού ανακοινώνοντας την απόκτηση της διεθνούς χαφ, Δανάης Σιδηρά.

Στον Παναθηναϊκό η Σιδηρά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Δανάη Σιδηρά για την αγωνιστική σεζόν 2023-24 για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου.

Ο Σύλλογος συνεχίζει να ενισχύει το τμήμα με ακόμη μία σπουδαία αθλήτρια, την 32χρονη διεθνή με την Εθνική γυναικών, Δανάη Σιδηρά που αναμφίβολα θα συμβάλλει με την εμπειρία της στην επίτευξη των στόχων.

Η Κρητικιά μέσος (γεν. 1991) ξεκίνησε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα στον Εργοτέλη στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι το 2013 όταν πήρε μεταγραφή για τον Απόλλωνα Λεμεσού.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.716 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην Κυπριακή ομάδα παρέμεινε για επτά χρόνια κατακτώντας 6 πρωταθλήματα, 5 κύπελλα, με τέσσερα νταμπλ, ενώ αγωνίστηκε σε 25 αγώνες του Women Champions League.

Το 2020 επέστρεψε στην Κρήτη για λογαριασμό του Εργοτέλη, ενώ αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας με πολλές συμμετοχές.

Σε δήλωσή της στο pao1908.com ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ο τρόπος που με προσέγγισε ο πρόεδρος, κ. Μαλακατές και ο Σωτήρης Πανταλέων ήταν εξαιρετικός και γι’ αυτό δέχτηκα να έρθω στην ομάδα. Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να πετύχω τους στόχους μου. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Με τις παίκτριες που έχουν έρθει στην ομάδα, οι οποίες είναι όλες δυνατά ονόματα, στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Το βιογραφικό της:

-2013 Εργοτέλης

2013-2020 Απόλλωνας Λεμεσού (Κύπρος)

2020-2023 Εργοτέλης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.