ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ακύρωσε τη συμμετοχή του στο τουρνουά με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο Παναθηναϊκός μετά τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά τη δολοφονία φίλου της ΑΕΚ από οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, καθώς ενημέρωση την διοίκηση της ομάδας μπάσκετ των Κροατών ότι δεν θα συμμετάσχει στο τουρνουά "Ντράζεν Πέτροβιτς" που είναι προγραμματισμένο για τις 8 Σεπτεμβρίου.

Ακύρωσε τη συμμετοχή του στο τουρνουά με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο Παναθηναϊκός μετά τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ

Σταματημό δεν έχουν οι εξελίξεις έπειτα από τη δολοφονία φίλου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια από Κροάτες οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και ώρες η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τον γ’ προκριματικό του Champions League, αναβάλλεται, ενώ σε ότι αφορά το αυριανό παιχνίδι του “τριφυλλιού” με τη Μαρσέιγ, αυτό θα διεξαχθεί κανονικά υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και αυξημένη επιτήρηση της UEFA στο “Απόστολος Νικολαϊδης”.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί και με τα προγραμματισμένα φιλικά της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, στην Κροατία. Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ο “εξάστερος” επρόκειτο να πάρει μέρος σε τουρνουά φιλικών αγώνων, στο Ζάγκρεμπ και το “Ντράζεν Πέτροβιτς” στο οποίο θα συμμετείχε και η Ντιναμό.

Παρόλα αυτά και μετά τη δολοφονία του φίλου της ΑΕΚ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται ότι έχει ενημερώσει τους ιθύνοντες των Κροατών, ότι ΔΕΝ θα πάρει μέρος στο συγκεκριμένο τουρνουά, δρομολογώντας τις διαδικασίες προκειμένου να συμμετάσχει σε άλλη διοργάνωση για την προετοιμασία του.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 39.010 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο τουρνουά του Ζάγκρεμπ, θα έπαιρναν επίσης μέρος και η πρώην ομάδα του σημερινού τεχνικού διευθυντή του “τριφυλλιού” Σάνι Μπετσίροβιτς.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι και η επίσημη ανακοίνωση-τοποθέτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την επικύρωση της απουσίας του από το τουρνουά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.