ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Aνακοίνωσε… Τσέλσι ο Παναθηναϊκός

Στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν η Αμερικανίδα επιθετικός, Τσέλσι Ντόμοντ, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης.

Aνακοίνωσε... Τσέλσι ο Παναθηναϊκός

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Τσέλσι Ντόμοντ για την αγωνιστική σεζόν 2023-24 για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου.

Ο Σύλλογος προχώρησε σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση με την προσθήκη της Αμερικανίδας επιθετικού, Τσέλσι Ντόμοντ που αναμένεται να ενισχύσει το τμήμα στους νέους του στόχους στη μεγάλη κατηγορία.

Η 24χρονη Αμερικανίδα με καταγωγή από την Αϊτή είχε πολύ καλή πορεία στο κολεγιακό πρωτάθλημα με το Syracuse και το Northeastern.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.771 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την περσινή σεζόν σημείωσε 13 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ σε 17 αγώνες, ενώ παράλληλα έχει επιλεγεί δύο φορές στην All-State ομάδα και τιμήθηκε από την Εθνική Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου της Αμερικής (NSCAA) στην All-East Region.

Το 2015 συμμετείχε στο Ολυμπιακό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Νέων Ποδοσφαίρου των ΗΠΑ (ODP) All-Star και στο Hearst Connecticut Media All-Star το 2016.

Σε δήλωσή της στο pao1908.com ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ σε έναν τόσο μεγάλο Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Έχω πολύ όρεξη και διάθεση για δουλειά και μαζί με τις συμπαίκτριές μου και το προπονητικό τιμ θα παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια επιτυχημένη σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.