ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κοντά στον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη οι Αρχές

Οι αρχές αξιολογούν κάθε στοιχείο, γενετικό υλικό, καταγραφές από κάμερες της περιοχής, μαρτυρίες και επικοινωνίες μέσω κινητών, προκειμένου να οδηγηθούν, σύντομα, στον εντοπισμό του δράστη.

Κοντά στον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη οι Αρχές

Μετά τις χθεσινές αθρόες προφυλακίσεις εμπλεκομένων στα θλιβερά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας που κατέδειξαν ουσιαστικές αδυναμίες της κρατικής μηχανής, οι ανακριτικές διαδικασίες συνεχίζονται και σήμερα, Σάββατο, με τις απολογίες και άλλων κατηγορουμένων.

Συνολικά 40 κατηγορούμενοι, αναμένεται να απολογηθούν σήμερα στην προσπάθεια που καταβάλλουν από χθες οι δικαστικές αρχές, να αμβλύνουν τις αρνητικότατες εντυπώσεις για τους ατυχέστατους χειρισμούς της Ελληνικής Αστυνομίας που δεν απέτρεψε τα επεισόδια.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους, οι οποίοι σήμερα απολογούνται, ενώπιον των τριών ανακριτών που έχουν οριστεί να διαχειριστούν την υπόθεση, περιλαμβάνεται και ένας Έλληνας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι κροατικής καταγωγής.

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 13.453 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά τη χθεσινή μαραθώνια ανακριτική διαδικασία απολογήθηκαν συνολικά 30 άτομα και προφυλακίστηκαν όλοι καθώς αντιμετώπιζαν σωρεία βαρύτατων κατηγοριών ανάμεσα στις οποίες και εκείνη της εγκληματικής οργάνωσης.

Παράλληλα, οι ανακριτικές αρχές που συνεπικουρούνται από δύο εισαγγελείς, αξιολογούν κάθε στοιχείο, γενετικό υλικό, καταγραφές από κάμερες της περιοχής, μαρτυρίες και επικοινωνίες μέσω κινητών, προκειμένου να οδηγηθούν, σύντομα, στον εντοπισμό του δράστη της άγριας δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, που κηδεύτηκε χθες Παρασκευή σε κλίμα οργής και οδύνης.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συγκρατημένη αισιοδοξία που επικρατεί στις αρμόδιες αρχές για τον εντοπισμό του δράστης δολοφονίας Κατσουρή, καθώς ο κύκλος των υπόπτων έχει ήδη αρκετά περιοριστεί.

Σε κάθε περίπτωση, η ανακριτική διαδικασία θα συνεχιστεί και αύριο Κυριακή με την ολοκλήρωση όλων των απολογιών και των 105 κατηγορουμένων, από τους οποίους ένας νοσηλεύεται ακόμα φρουρούμενος.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.