ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πήρε Λεμπεσόν ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Εμμανουέλ Λεμπεσόν για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική σεζόν 2023-24.

Πήρε Λεμπεσόν ο Παναθηναϊκός

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος προχώρησε σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του Γάλλου Εμμανουέλ Λεμπεσόν, ο οποίος αναμφίβολα προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας.

Πρόκειται για έναν σπουδαίο αθλητή με τεράστιο βιογραφικό και πάρα πολλές διεθνείς επιτυχίες, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Παναθηναϊκού.

Ο Λεμπεσόν έχει αναδειχθεί δύο φορές Πρωταθλητής Ευρώπης, το 2016 στη Βουδαπέστη στο ατομικό και το 2022 στο Μόναχο στο διπλό μικτό.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, έχει κατακτήσει έξι χάλκινα μετάλλια σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες, εκ των οποίων τα τέσσερα (2010, 2015, 2017, 2019), με την εθνική ομάδα της Γαλλίας και τα δύο (2009, 2020) στο διπλό και στο διπλό μικτό.

Σε δήλωσή του στο pao1908.com ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Η φιλία μου με τον Παναγιώτη Γκιώνη ήταν ένας επιπλέον παράγοντας για να έρθω στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θα είναι η μοναδική ομάδα που θα αγωνιστώ τη νέα σεζόν και ανυπομονώ να παλέψω με τους συμπαίκτες μου στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.