ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η πρώτη τοποθέτηση Σλούκα: «Ευχαριστώ τον κόσμο και την διοίκηση του Παναθηναϊκού για την θερμή υποδοχή – Ανυπομονώ να ανταποδώσω»

Την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση ως παίκτης του Παναθηναϊκού, έκανε μέσω instagram o Κώστας Σλούκας

Η πρώτη τοποθέτηση Σλούκα: «Ευχαριστώ τον κόσμο και την διοίκηση του Παναθηναϊκού για την θερμή υποδοχή - Ανυπομονώ να ανταποδώσω»

O Kώστας Σλούκας αποτελεί αναμφίβολα την πιο ηχηρή “βόμβα” στον μπασκετικό κόσμο, μετά και την έλευση του στον Παναθηναϊκό.

Ο πολύπειρος γκαρντ και αρχηγός πλέον του “τριφυλλιού” για τα επόμενα τρία χρόνια, έχει ανακοινωθεί και θα αποτελέσει τον ηγέτη στην επιστροφή του εξάστερου.

Αδιαμφισβήτητα ο σπουδαίος πλέιμέικερ, αποτέλεσε το καλοκαίρι το σημείο αναφοράς για την απόφαση του να μετακινηθεί από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και έτσι αποφάσισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram να κάνει την πρώτη του τοποθέτηση αναφορικά με την αλλαγή “στρατοπέδου”.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.955 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά:

“Σεβασμός, Κίνητρο και Σκληρή δουλειά

Ετσι μεγάλωσα και έτσι πορεύομαι σε κάθε άποφαση και βήμα στη ζωή μου

Ευχαριστώ τους ανθρώπους και τους φίλους της ομάδας του Παναθηναικού για την θερμή υποδοχή,την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό

Ανυπομονώ να ανταποδώσω”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.