ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η ΕΛ. ΑΣ ψάχνει Κροάτες χούλιγκαν στη… Θήβα! Ζητούν από αστυνομικούς να τους συνοδεύσουν!

Έγγραφο στο οποίο ζητούν από αστυνομικούς να πραγματοποιούν ελέγχους για Κροάτες οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που θα επιχειρήσουν να φτάσουν στην Αθήνα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, έστειλε το αρχηγείο τις ΕΛ. ΑΣ στην διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας.

Η ΕΛ. ΑΣ ψάχνει Κροάτες χούλιγκαν στη… Θήβα! Ζητούν από αστυνομικούς να τους συνοδεύσουν!

Μάλιστα στο ίδιο έγγραφο που παρουσιάζει το Law and Order, αναφέρεται ως σημείο ελέγχου τα διόδια της Θήβας, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ζητούν από αστυνομικούς, σε περίπτωση που εντοπίσουν Κροάτες να τους συνοδεύσουν μέχρι το σημείο προορισμού τους!

Συγκεκριμένα αναφέρεται στο έγγραφο με ημερομηνία 18 Αυγούστου, «Κατόπιν αυτού παρακαλούμε για αυστηρούς ελέγχους αυτών ναι συνοδεία τους μέχρι τελικού προορισμού τους, εντός της περιοχής ευθύνης σε συντρέχουσα περίπτωση».

Πηγή: lawandorder.gr

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 420.619 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.