ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Χειροκρότημα και σύνθημα στήριξης για Σπόραρ στη Λεωφόρο (vid)

Το δικό του μήνυμα στήριξης στον Αντράζ Σπόραρ έστειλε η Λεωφόρος λίγη ώρα πριν τη σέντρα στο ματς με τον Βόλο.

Παναθηναϊκός: Χειροκρότημα και σύνθημα στήριξης για Σπόραρ στη Λεωφόρο (vid)

Ο Αντράζ Σπόραρ έγινε αποδέκτης σκληρών και σε ορισμένα σημεία χυδαίων σχολίων μετά την χαμένη ευκαιρία του στην αναμέτρηση με την Μπράγκα.

Οταν ο Σλοβένος φορ εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο, ο κόσμος τον χειροκρότησε και μάλιστα φώναξε και ρυθμικά το όνομά του.

Με την κίνηση αυτή οι οπαδοί του τριφυλλιού έδειξαν έμπρακτα ότι βρίσκονται δίπλα του και είναι κατά των απαράδεκτων σχολίων που έγινε όλες τις προηγούμενες μέρες.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.344 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πλειονότητα του κόσμου ξέρει να αναγνωρίζει ότι σε κάθε ματς δίνει το 100% στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης γνωρίζει πολύ καλά ότι και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένος μετά από αυτή την ευκαιρία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το χειροκρότημα στον Σλοβένο αλλά και το σύνθημα που τραγούδησαν οι φίλοι της ομάδας λίγη ώρα πριν από την σέντρα στη Λεωφόρο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.