ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Τεράστιας σημασίας νίκη για πολλούς λόγους»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το διπλό στα Γιάννενα στάθηκε στη σημασία της νίκης επί τους ΠΑΣ.

Γιοβάνοβιτς: «Τεράστιας σημασίας νίκη για πολλούς λόγους»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ:

«Δεν ξέρω αν ήταν μία από τις πιο σημαντικές νίκες, αλλά είναι πολύ σημαντική τη δεδομένη χρονική στιγμή πριν την διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων. Είχαμε σειρά από ευρωπαϊκά παιχνίδια που ήταν έντονα. Και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Έπρεπε να διαχειριστούμε μια κατάσταση τις τελευταίες 3-4 μέρες μετά το τελευταίο παιχνίδι με την Μπράγκα και να προσαρμοστούμε στα ελληνικά δεδομένα, στο πρωτάθλημα που είναι απαιτητικό.

Απαιτητικό ήταν και το σημερινό παιχνίδι για μας σε μια έδρα που δυσκολεύει όλους τους μεγάλους. Μια ομάδα που είναι πολύ οργανωμένη όσον αφορά την αμυντική της λειτουργία. Μια ομάδα που έχει τη δυνατότητα να βγει στις κόντρα επιθέσεις και να σε απειλήσει με στημένες φάσεις.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.422 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ζήσαμε ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε και ουσιαστικά το ερωτηματικό ήταν πόσο συγκεντρωμένοι θα είμαστε εμείς μετά τα πολύ σημαντικά παιχνίδια που είχαμε στην Ευρώπη. Μέσα σε αυτή τη διαδικασία ο τραυματισμός ενός παίκτη πριν από την σέντρα και ο τραυματισμός των δύο παικτών στο πρώτο ημίχρονο, ίσως ο βαθμός ετοιμότητας κάποιων παικτών που έπρεπε να παίξουν σε αυτό το ματς μας δημιούργησαν αρκετή αβεβαιότητα και αρκετές δυσκολίες.

Είχαμε αρκετά θέματα στην διάρκεια του παιχνιδιού και σίγουρα η νίκη στο σημερινό παιχνίδι έχει τεράστια σημασία για μας. Θα έχουμε την ευκαιρία με την διακοπή να αναπροσαρμόσουμε τις σκέψεις μας ενόψει της συνέχειας του ελληνικού πρωταθλήματος και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Θέλω να πω ότι και στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος για να κερδίσεις πρέπει να υπερβάλεις εαυτόν γιατί είναι δύσκολα και πολύ απαιτητικά». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.