ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τέλος ο Σετιέν από τον πάγκο της Βιγιαρεάλ λίγες ημέρες πριν τον Παναθηναϊκό!

Λίγες ημέρες πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 1η αγωνιστική του Europa League, η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε ότι ο Κίκε Σετιέν απολύεται από την τεχνική της ηγεσία!

Τέλος ο Σετιέν από τον πάγκο της Βιγιαρεάλ λίγες ημέρες πριν τον Παναθηναϊκό!

Σε κρίση η Βιγιαρεάλ λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 1η αγωνιστική του Europa League!

Τα “κίτρινα υποβρύχια” ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Τρίτης ότι ο Ισπανός τεχνικό Κίκε Σετιέν, απομακρύνεται άμεσα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή!

Ο έμπειρος τεχνικός πλήρωσε τα “σπασμένα” για την κακή πορεία της ομάδας στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της La Liga, καθώς η Βιγιαρεάλ μετρά σε αυτά τρεις ήττες και μια νίκη, με το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα και το κάζο από την Κάδιθ, να αποτελεί την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.503 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ στις 21 Σεπτεμβρίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρις ότου βρεθεί ο αντικαταστάτης του Κίκε Σετιέν στον πάγκο της ισπανικής ομάδας, τα ηνία θα αναλάβει ο βοηθός του, Μιγκέλ Άνχελ Τένια!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.