ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η κακοκαιρία Daniel ξεπέρασε και τον Ιανό – Η μεγαλύτερη νεροποντή που είχαμε στην χώρα

Με δέος παρακολουθούν ακόμα και οι ειδικοί την πορεία της κακοκαιρίας Daniel η οποία κατέκλυσε με τόνους νερού κυρίως την περιοχή της Μαγνησίας.

Η κακοκαιρία Daniel ξεπέρασε και τον Ιανό – Η μεγαλύτερη νεροποντή που είχαμε στην χώρα

Με δέος παρακολουθούν ακόμα και οι ειδικοί την πορεία της κακοκαιρίας Daniel η οποία κατέκλυσε με τόνους νερού κυρίως την περιοχή της Μαγνησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην σύσκεψη που έγινε υπό τον πρωθυπουργό στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας οι μετεωρολόγοι με βάση της στοιχεία που έχουν στα χέρια τους εκτίμησαν ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη νεροποντή που είχαμε ποτέ στη χώρα με το νερό που έχει πέσει να είναι περισσότερο και από αυτό στον Ιανό, την κακοκαιρία που έμεινε στην ιστορία.

Επίσης, στην σύσκεψη οι ειδικοί σημείωσαν ότι το ακραίο φαινόμενο που συνέβη στις περιοχές της Θεσσαλίας από πλευράς ύψους βροχής σε ένα 24ωρο συνήθως συμβαίνει Οκτώβριο ή Νοέμβριο.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως επισημαίνουν το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη και οι στιγμές είναι κρίσιμες καιρικά. Έγινε εκτενής ενημέρωση από τους συμμετέχοντες υπουργούς, τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τους μετεωρολόγους και τους εκπροσώπους της Πυροσβεστικής.

Συζητήθηκε ο συντονισμός για τις επόμενες δύσκολες ώρες καθώς το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη. Αυτό που θα φροντίσουν είναι να μείνουν ανοικτοί δρόμοι προς νοσοκομεία και κρίσιμες υποδομές αλλά και να υπάρξει φιλοξενία ανθρώπων όπου χρειάζεται.

Όλες οι δυνάμεις (Πυροσβεστική – αστυνομία κλπ) επιχειρούν από το πρωί για απεγκλωβισμούς και παραμένουν σε κόκκινο συναγερμό.

Επισημαίνεται ότι θα πρέπει οι πολίτες να ακολουθούν πάντα τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και να ακολουθούν τα μηνύματα του 112.

Ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος θα μεταβεί αύριο στην περιοχή για να ξεκινήσει η καταγραφή και η διαδικασία αποκατάστασης και αποζημιώσεων.

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.