ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Παναθηναϊκός: Ανεπίσημη «πρώτη» για Σταμολάμπρου, Ρέιντζ, Τσβίτκοβιτς στο φιλικό με Μπατιπάλια

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει απόψε στις 19:00 στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" την Μπατιπάλια με τα φώτα να στρέφονται σε Σταμολάμπρου, Ρέιντζ και Τσβίτκοβιτς.

Παναθηναϊκός:  Ανεπίσημη «πρώτη» για Σταμολάμπρου, Ρέιντζ, Τσβίτκοβιτς στο φιλικό με Μπατιπάλια

Την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά με τα “πράσινα” τη Σταμολάμπρου, τη Ρέιντζ και την Τσβίκοβιτς θα έχουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο φιλικό της ομάδας μπάσκετ γυναικών με την ιταλική Μπατιπάλια.

Οι “πράσινες” οι οποίες όπως έγινε γνωστό θα δίνουν τα ευρωπαϊκά τους ματς στο κλειστό του Χολαργού, θα δώσουν το πρώτου τους φιλικό τεστ στις 19:00 στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος” στο οποίο η προπονήτρια της ομάδας, Ελένη Καπογιάννη, θα βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν.

Το φιλικό θα είναι το πρώτο από τα τρία παιχνίδια που θα δώσει το τριήμερο ο Παναθηναϊκός καθώς από αύριο συμμετέχει στο τουρνουά των Μελισσίων, με πρώτο αντίπαλο στις 7:30 την Ελευθερία Μοσχάτου.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 418.085 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρεμιέρα θα κάνουν σήμερα με τα πράσινα τόσο η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου που πήρε το Νο4 στη φανέλα, όσο και η Αμερικανίδα Κόρτνεϊ Ρέιντζ αλλά και η Κροάτισα Αντριάνα Τσβίτκοβιτς. Την Κυριακή αναμένεται στην Αθήνα και η τρίτη ξένη, η Αμερικανίδα Τζαζμίν Τζόουνς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.