ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανατροπή με Βιγιαρεάλ: Δεν παίρνει τον Ραούλ- Αυτός είναι ο εκλεκτός!

Νέα δεδομένα για τον πάγκο της Βιγιαρεάλ!

Ανατροπή με Βιγιαρεάλ: Δεν παίρνει τον Ραούλ- Αυτός είναι ο εκλεκτός!

Την ώρα που όλα έδειχναν συμφωνία της Βιγιαρεάλ με τον Ραούλ, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, έκανε στροφή στον Πατσέτα!

Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απόλυση του Κίκε Σετιέν, με το «Κίτρινο Υποβρύχιο», να φτάνει μια ανάσα από την συμφωνία με τον Ραούλ, ωστόσο υπήρξε ανατροπή δεδομένων!

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, έκανε στροφή στον 55χρονο Πατσέτα, που την περσινή σεζόν βρέθηκε στον πάγκο της Βαγιαδολίδ.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 4.135 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ισπανός προπονητής είναι πλέον το φαβορί για να αναλάβει τα προπονητικά ηνία της Βιγιαρεάλ, αφού ο Ραούλ προτίμησε να μείνει στον πάγκο της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ!

Ο Πατσέτα, εκτός από την Βαγιαδολίδ έχει προπονήσει ακόμη τις Νουμάνθια, Οβιέδο, Καρταχένα, Κορόνια Κιέλτσε, Χέρκουλες, Ρατσαμπούρι, Έλτσε και Ουέσκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.