ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τα ελικόπτερα που κολυμπάνε – Εικόνες ντροπής από τη βάση στο Στεφανοβίκειο

Εικόνα ντροπής από τη βάση ελικοπτέρων στο Στεφανοβίκειο! Ελικόπτερο που …κολυμπάει αντί να πετάει πάνω από τις πληγείσες περιοχές και να προσφέρει βοήθεια στους εγκλωβισμένους κατοίκους της Θεσσαλίας.

Τα ελικόπτερα που κολυμπάνε – Εικόνες ντροπής από τη βάση στο Στεφανοβίκειο

Πλήρες ξεχαρβάλωμα. Το συγκεκριμένο ελικόπτερο μέχρι το 2019 ήταν άριστα συντηρημένο και το οποίο χρησιμοποιούσε ο Πάνος Καμμένος ως υπουργός Άμυνας. Το 2018 είχαν παραχωρηθεί απο τις ΗΠΑ στην Ελλάδα 85 παρόμοια ελικόπτερα με τα ανταλλακτικά τους. Δεν είδαμε κανένα απο αυτά τα πετάει στην Θεσσαλία!

Άφαντα και τα Super Puma για τα οποία όψιμα καταγγέλει η «Καθημερινή» ότι δεν πετάνε γιατί είναι ασυντήρητα, γεγονός που οπως αποκάλυψε το iEidiseis οφείλεται στην κυβερνητική επιλογή να αναθέσει την συντήρηση των στρατιωτικών ελικοπτέρων σε ιδιωτικό συνεργείο για το οποίο το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν έδωσε έγκριση υλοποίησης της σχετικής σύμβασης, διότι το συγκεκριμένο συνεργείο δεν είναι πιστοποιημένο από την κατασκευάστρια εταιρεία!

Το οξύμωρο είναι ότι ενώ τα ελληνικά Super Puma βρίσκονται καθηλωμένα, ασυντήρητα και κανιβαλισμένα στα υπόστεγα, έσπευσαν για βοήθεια στους πληγέντες της Θεσσαλίας τα τρία ελβετικά πυροσβεστικά Super Puma που είχαν έρθει στον Έβρο για να συνδράμουν στην μάχη κατάσβεσης της φωτιάς στο Δάσος της Δαδιάς και τα οποία παρέμεναν στην Ελλάδα λόγω της κακοκαιρίας.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.479 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετική ανακοίνωση για την συνδρομή τους στην Θεσσαλία έκανε η ελβετική πρεσβεία στην Αθήνα και όχι οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.