ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επίθεση στον Κώστα Αγοραστό από εξαγριωμένους πολίτες στον Παλαμά Καρδίτσας

Επίθεση δέχθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός από εξαγριωμένους πολίτες.

Επίθεση στον Κώστα Αγοραστό από εξαγριωμένους πολίτες στον Παλαμά Καρδίτσας

Eπίθεση δέχθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, που βρισκόταν λίγο πριν τις 12:00 μ.μ. στον Παλαμά Καρδίτσας.

Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net, πολίτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο περιφερειάρχης έφθασε στο κέντρο πολλαπλών χρήσεων στις 11:45 π.μ.

Αρχικά δέχθηκε λεκτική επίθεση από εξαγριωμένους πολίτες. Στη συνέχεια η ένταση κλιμακώθηκε, ενώ αρκετοί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα μέρος των πολιτών προσπάθησε να συγκρατήσει τους υπόλοιπους, που του εκσφενδόνισαν κάποια αντικείμενα και νερά.

Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση αστυνομικής δύναμης, που απομάκρυνε τον Κώστα Αγοραστό, ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε από τον Παλαμά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.