ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι διεθνείς του Παναθηναϊκού: Ο «δημιουργός» Σπόραρ, ο… πάρε-βάλε Μλαντένοβιτς και τα χαμόγελα για Βέρμπιτς

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν και πάλι εξαιρετικές εμφανίσεις στις αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων τους.

Οι διεθνείς του Παναθηναϊκού: Ο «δημιουργός» Σπόραρ,  ο... πάρε-βάλε Μλαντένοβιτς και τα χαμόγελα για Βέρμπιτς

Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με τις Εθνικές τους ομάδες, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024.

Οι “πράσινοι” Άνταμ Τσέριν, Άντραζ Σπόραρ και Φίλιπ Μλαντένοβιτς ήταν καθοριστικοί στις νίκες της Σλοβενίας και της Σερβίας αντίστοιχα, ενώ το θετικό νέο έρχεται από τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς ο οποίος αγωνίστηκε απέναντι στο Σαν Μαρίνο.

Στην αναμέτρηση της Σλοβενίας ο Άντραζ Σπόραρ μοίρασε χαμόγελα τόσο στην εθνική του όσο και στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού συνεχίζοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις. Ο 29χρονος στράικερ μετά τα δύο γκολ απέναντι στην Βόρειο Ιρλανδία μοίρασε δύο ασίστ. Έτσι στο 3-0, έκανε την ασίστ για το πολύ όμορφο γκολ του Σάντι Λόβριτς, ενώ το 4-0 προκύπτει από δική του εξαιρετική κεφαλιά, την οποία έσωσε ο τερματοφύλακας, δίνοντας στον Κάρνιτσικ το δικαίωμα να σκοράρει με το ριμπάουντ. Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Άνταμ Τσέριν που σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε μέσω VAR ως οφσάιντ. Στα ακόμα πιο θετικά βρίσκεται και ο χρόνος συμμετοχής που πήρε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης έχοντας αρκετά καλή παρουσία.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο Βίλνιους τα βλέμματα στράφηκαν πάνω στον Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Ο 32χρονος αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού ξεκίνησε στην ενδεκάδα της Εθνικής Σερβίας κόντρα στη Λιθουανία, έχοντας επίσης δυο ασίστ. Αρχικά στο 21ο λεπτό όταν με τρομερή πάρε-βάλε σέντρα «έφτιαξε» το 1-0 που σκόραρε με εξαιρετική κεφαλιά ο Μίτροβιτς.

Λίγο αργότερα ήρθε και η δεύτερη ασίστ, με τον Μλαντένοβιτς να «σερβίρει» ξανά και τον Μίτροβιτς να «εκτελεί» και πάλι.

Αυτή ήταν η 8η ασίστ σε 26 ματς με τη Σερβία για τον Μλαντένοβιτς, ενώ ο Μίτροβιτς σκόραρε το 54ο γκολ του σε 83 παιχνίδια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.