ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέα δεδομένα για τον τραυματισμό του Βιλντόζα

Εξελίξεις με Βιλντόζα.

Νέα δεδομένα για τον τραυματισμό του  Βιλντόζα

Το πόδι του Λούκα Βιλντόζα είναι πρησμένο μετά το κακό πάτημα στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης. Αυτό από μόνο του καθιστά απαγορευτική αυτή τη στιγμή μια ασφαλή εκτίμηση για την επάνοδό του. Κάτι που θα γίνει με μεγαλύτερη ασφάλεια τις επόμενες ημέρες.

Θα ήταν παρακινδυνευμένο λοιπόν να θεωρήσει κανείς δεδομένη τη συμμετοχή του Βιλντόζα στο Super Cup, ωστόσο η πρώτη διάγνωση αφήνει μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας.

Ο στόχος του Παναθηναϊκού αλλά και του παίκτη εξάλλου δεν είναι να προλάβει απλά το τουρνουά μεταξύ των τεσσάρων πρώτων ομάδων στη Ρόδο αλλά να είναι κανονικά προπονημένος για να αγωνιστεί. Διότι σε αντίθετη περίπτωση και με όλη τη σεζόν μπροστά, θα πρόκειται για ρίσκο που κανείς δεν είναι διατεθειμένος αυτή τη στιγμή να πάρει.

Πάλι ο Αταμάν του έφταιγε του Μπαρτζώκα – Η δήλωση εναντίον του Παναθηναϊκού και του προπονητή του
Πάλι ο Αταμάν του έφταιγε του Μπαρτζώκα – Η δήλωση εναντίον του Παναθηναϊκού και του προπονητή του 18.303 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η μαγνητική πάντως που υποβλήθηκε ο Αργεντίνος άσος βγήκε καθαρή και σε συνδυασμό με την πρώτη κλινική του εικόνα, αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας ώστε να είναι σε κατάσταση ετοιμότητας σε χρονικό διάστημα 10-15 ημερών από τον τραυματισμό του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.