ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γουίλι Ερνανγκόμεθ: «Καλή επιτυχία στον Χουάντσο στον Παναθηναϊκό, αλλά…»

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ με δηλώσεις του θέλησε να ευχηθεί καλή θητεία στον αδερφό του Χουάντσο στον Παναθηναϊκό, ωστόσο έβαλε... όρια στις ευχές του.

Γουίλι Ερνανγκόμεθ: «Καλή επιτυχία στον Χουάντσο στον Παναθηναϊκό, αλλά...»

Για τις «μάχες» του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στη φετινή Euroleague, αλλά και τις κόντρες με τον αδερφό του Χουάντσο, μίλησε ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ.

Ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, μίλησε για τον Ισπανό παίκτη του Παναθηναϊκού, ευχόμενος καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα ωστόσο, έβαλε… φρένο και μια ιδιαιτερότητα στις ευχές του.

Αναλυτικά oi δηλώσεις του:

«Βλέπω τη Ρεάλ Μαδρίτης ως αντίπαλο. Η νοοτροπία μου ήταν πάντα να βγαίνω έξω και να κερδίζω κάθε παιχνίδι. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος με την υποδοχή του κόσμου και αυτό μου δίνει κίνητρο για να πραγματοποιήσω μία πολύ καλή σεζόν.

Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ;
Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ; 9.920 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για εμένα θα ήταν το όνειρό μου να παίζω στην ίδια ομάδα με τον αδελφό μου και να αγωνιζόμαστε μαζί για την κατάκτηση τίτλων, αλλά η κατάσταση τώρα είναι διαφορετική. Έχω πάρει την καλύτερη απόφαση για εμένα. Του εύχομαι καλή τύχη (σ.σ. στον Παναθηναϊκό), αλλά όταν παίζει εναντίον της Μπαρτσελόνα δεν θα υπάρχει κανένας οικογενειακός δεσμός μεταξύ μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.