ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθεωτική υποδοχή για την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο (Pic & Vid)

Αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή του Παναθηναϊκού επεφύλασσαν αρκετοί οπαδοί στο Αγρίνιο κατά την άφιξη της ομάδας για το αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό.

Αποθεωτική υποδοχή για την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο (Pic & Vid)

Στο Αγρίνιο έφτασε η αποστολή του Παναθηναϊκού εκεί όπου το Σάββατο (16/9) θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι “πράσινοι” θέλουν να συνεχίσουνε με νίκη και να έχουν κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στην προσπάθεια τους για την κατάκτηση του τίτλου κάτι το οποίο αποτελεί και βασικό στόχο για τη φετινή σεζόν, μετά τον πρώτο που επετεύχθη και δεν ήταν άλλος από την είσοδο σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Μάλιστα κατά την άφιξη της αποστολής στο Αγρίνιο αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στην ομάδα, όπου με καπνογόνα και συνθήματα, ζήτησαν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και απέδειξαν για μια ακόμη φορά την έμπρακτη στήριξη τους στο σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.