ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κάνουν… φτερά τα εισιτήρια ενόψει Βιγιαρεάλ: Έμειναν 11.000 «μαγικά» χαρτάκια

Με γοργούς ρυθμούς φεύγουν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Βιγιαρεάλ, με μόλις 11.000 έχουν μείνει διαθέσιμα. Άνοιξε κι άλλη Θύρα η ΠΑΕ.

Κάνουν... φτερά τα εισιτήρια ενόψει Βιγιαρεάλ: Έμειναν 11.000 «μαγικά» χαρτάκια

Η πεντάρα επί του Παναιτωλικού έφερε ακόμα μεγαλύτερη ζήτηση για τα εισιτήρια με την Βιγιαρεάλ.

Από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας τους τα εισιτήρια έφευγαν με πάρα πολύ γοργούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα να έχουν φύγει τα περισσότερα από τα διαθέσιμα.

Η πράσινη ΠΑΕ άνοιξε κι άλλη θύρα ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 11.000 εισιτήρια διαθέσιμα για το ματς της Πέμπτης. Ακόμα και αυτά μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κάνουν… φτερά και το ΟΑΚΑ θα είναι και πάλι κατάμεστο.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 4.119 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσοι φίλοι της ομάδας καταφέρουν να πάνε στο γήπεδο θα ζήσουν μοναδικές στιγμές, όπως έζησαν και στο ματς με την Μπράγκα. Μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και ένας κόσμος που για άλλο ένα ματς θα αποτελέσει των 12ο παικτη της ομάδας απέναντι στην δύσκολη αντίπαλο Βιγιαρεάλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.