ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπρινιόλι: «Νιώθω πολύ ωραία στον Παναθηναϊκό – Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε κάτι από τη φετινή σεζόν»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "tutto mercato" μίλησε για το γκολ του άλλοτε συμπαίκτη του και τερματοφύλακα της Λάτσιο, Ίαν Προβεντέλ κόντρα στην Ατλέτικο, ενώ "έδειξε" και το δικό του μέλλον.

Μπρινιόλι: «Νιώθω πολύ ωραία στον Παναθηναϊκό - Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε κάτι από τη φετινή σεζόν»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο Tutto Mercato WEB:

Καταρχάς, πώς είναι η εμπειρία σου στην Ελλάδα;

«Εδώ στον Παναθηναϊκό νιώθω πολύ ωραία, υπάρχουν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να αγωνιστείς στο μέγιστο. Πέρυσι κάναμε μια εξαιρετική σεζόν, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο φορμάτ εδώ. Οι ομάδες της πρώτης εξάδας ανταγωνίζονται μεταξύ τους και μετά από μια σειρά αγώνων αποφασίζεται η πρωταθλήτρια ομάδα. Πριν από δύο εβδομάδες, όμως, χάσαμε τα προκριματικά του Champions League και θα βρεθούμε στο Europa League. Θα προσπαθήσουμε να λυτρώσουμε τους εαυτούς μας και να κερδίσουμε κάτι στην τρέχουσα σεζόν».

Για τον Βιλένα που έφτασε από την ιταλική Serie A:

«Ξεκίνησε και ενσωματώθηκε καλά. Δεν είναι εύκολο για κανέναν να αλλάξει ομάδα και πρωτάθλημα. Μπορεί να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, ειδικά στην πρώτη φάση, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα μας δώσει μεγάλη βοήθεια».

Σκέφτεσαι να επιστρέψεις στην πατρίδα σου στο μέλλον;

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αισθάνομαι πολύ άνετα εδώ. Είναι ξεκάθαρο ότι σκέφτεσαι πάντα με αγάπη τη χώρα στην οποία γεννήθηκες και μεγάλωσες, αλλά για να με πάρεις μακριά από την Αθήνα τα επόμενα χρόνια και να διακόψεις μια περιπέτεια τέτοιου του επιπέδου, θα έπρεπε να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Πρέπει να προέρχεται από μία ομάδα που με βλέπει ως το βασικό και όχι ως αναπληρωματικό».

Φτάνουμε στο γκολ του άλλοτε συμπαίκτη του Προβεντέλ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ιβάν, καταρχάς. Τον είχα ακούσει λίγο πριν το ματς και του ευχήθηκα καλή επιτυχία, θα χαιρόταν να μας ξανασυναντήσει στο Champions League. Είναι μοναδικά, απίστευτα συναισθήματα. Είχε Του συνέβη ήδη σε αγώνα της Άσκολι με τη Γιούβε Στάμπια. Η κίνηση που κάνει είναι αποτέλεσμα σωστής ανάγνωσης της κατάστασης, ξεκινάει τρία μέτρα μακριά από την μπάλα και μετά παίρνει την κεφαλιά προβλέποντας τη στάση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Είναι αλήθεια ότι η κίνηση είναι σχεδόν σαν σέντερ φορ, αλλά στη δυναμική και στη δράση υπάρχουν πολλά από τα μυστικά που έμαθε ως τερματοφύλακας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.