ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Aπρόοπτο με Μήτογλου και Παπαπέτρου πριν τον ημιτελικό του Super Cup

Ατυχία στον Παναθηναϊκό πριν το Super Cup, καθώς η συμμετοχή του Ντίνο Μήτογλου και Ιωάννη Παπαπέτρου για τη διοργάνωση είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Παναθηναϊκός: Aπρόοπτο με Μήτογλου και Παπαπέτρου πριν τον ημιτελικό του Super Cup

Aτυχία στον Παναθηναϊκό πριν το Super Cup!

Οι “πράσινοι” βρίσκονται στη Ρόδο για το τουρνουά όπου αύριο θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά τον ΠΑΟΚ ωστόσο η τελευταία προπόνηση επεφύλασσε, δύο κακές ειδήσεις!

Και αυτό διότι, ο Ντίνος Μήτογλου αποχώρησε από την προπόνηση με πόνους στην αριστερή γάμπα και πήγε για μαγνητική τομογραφία, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα, αλλά το δεδομένο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί στο Super Cup.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.981 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δεύτερη ατυχία έχει να κάνει με τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Έλληνας φόργουορντ, ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο στην προπόνηση και θα απουσιάσει επίσης από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αλλά και από τον τελικό σε περίπτωση που το “τριφύλλι” προκριθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.