ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Συνεχίζεται η προετοιμασία για Ολυμπιακό – Θεραπεία ξανά για Παπαπέτρου και Μήτογλου

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της πρεμιέρας της Euroleague με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με τον Ντίνο Μήτογλου και τον Ιωάννη Παπαπέτρου να συνεχίζουν θεραπεία.

Παναθηναϊκός: Συνεχίζεται η προετοιμασία για Ολυμπιακό - Θεραπεία ξανά για Παπαπέτρου και Μήτογλου

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του μπασκετικού Παναθηναϊκού, ενόψει της πρεμιέρας της Euroleague.

Οι “πράσινοι” μια εβδομάδα μετά τη βαριά ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ από τον Ολυμπιακό, υποδέχονται την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ ξανά την ομάδα του Πειραιά και θέλουν να απαντήσουν, προκειμένου να μπουν με το “δεξί” στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Η ομάδα προπονήθηκε στο κλειστο του Ολυμπιακού σταδίου την Τετάρτη, χωρίς απουσίες, εκτός από αυτές του Ντίνου Μήτογλου και του Ιωάννη Παπαπέτρου οι οποίοι δεν είχαν δώσει το “παρών” ούτε στον τελικό του Super Cup.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.836 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πρώτος παραμένει νοκ άουτ, καθώς έχει υποστεί θλάση και θα χάσει το ματς της Παρασκευής και θα απουσιάσει για σχεδόν ένα δεκαήμερο ακόμα, ενώ από την άλλη ο Παπαπέτρου, επίσης ακολούθησε θεραπεία, διότι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.