ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επιδεινώθηκε: «Πολύ δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Καρρά»!

Δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Επιδεινώθηκε: «Πολύ δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Καρρά»!

Ο Βασίλης Καρράς δίνει τις τελευταίες μέρες τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Αν και από την πλευρά της οικογένειας οι πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω είναι μετρημένες στα δάχτυλα, η εφημερίδα Espresso αναφέρει σε ρεπορτάζ ότι ο αγαπημένος καλλιτέχνης νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Espresso, ο Βασίλης Καρράς βρίσκεται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Τόσο η πολυαγαπημένη του σύζυγος Χριστίνα όσο και η μονάκριβη κόρη του Ειρήνη βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό του.

«Εδώ εγώ δεν φοβάμαι τον θάνατο, θα το φοβηθείτε εσείς για μένα;», είχε πει ο Βασίλης Καρράς γελώντας στους συνεργάτες του.

Έκλεισε στόματα σε πολλούς: Αυτό είναι το εκκωφαντικό ποσοστό που παίρνει ο Νίκος Παππάς στις δημοσκοπήσεις!
Έκλεισε στόματα σε πολλούς: Αυτό είναι το εκκωφαντικό ποσοστό που παίρνει ο Νίκος Παππάς στις δημοσκοπήσεις! 607 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο μεγάλος τραγουδιστής είχε ήδη δωρίσει σε άπορες οικογένειες τρία ακίνητα για να μένουν εδώ και πολλά χρόνια.

Η υγεία του σπουδαίου καλλιτέχνη έχει κλονιστεί εδώ και περίπου δύο χρόνια, όταν οι γιατροί διέγνωσαν αρχικά σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι του. Ο Βασίλης Καρράς τον περασμένο Μάρτιο έκανε μια δημόσια εμφάνιση σε μαγαζί φίλου του.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο αδερφός του Δαμιανός, μιλώντας στο «Πρωινό», είχε αναφέρει: «Όλα βαίνουν καλώς – παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι, κάθε μέρα εκεί είμαι.

Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα, στα κτήματά του. Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Ανθρωπος είναι, το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες δίνουν μεγάλες πιθανότητες».

Μάλιστα, ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς είχε ζητήσει να βρεθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στο στούντιο, προκειμένου να ξεκινήσει και πάλι τις ηχογραφήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.