ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κινδυνεύει με μηδενισμό ο Ολυμπιακός!

Τι ακριβώς συνέβη.

Κινδυνεύει με μηδενισμό ο Ολυμπιακός!

Η ομάδα μπάσκετ των Γυναικών του Ολυμπιακού κινδυνεύει να χάσει στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Ηρακλή, στο οποίο επικράτησε με 91-77.

Για την ακρίβεια, οι Θεσσαλονικείς υπέβαλλαν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παίκτριας των γηπεδούχων, καθώς όπως υποστηρίζουν παραβίασαν την προκήρυξη του πρωταθλήματος βάζοντας 4η ξένη χωρίς να αντικαταστήσουν την προηγούμενη!

Συγκεκριμένα, το θέμα αφορά τη συμμετοχή της Ζίο Μόρισον, η οποία έπαιξε κόντρα στον Ηρακλή, όμως δεν είχε αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξαν οι Βίτολα, Ουίλιαμς και Κάντζι και στο σημερινό οι Βίτολα, Ουίλιαμς και Μόρισον.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.732 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με μηδενισμό. Δηλαδή να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά και να μην πάρει τον ένα βαθμό της ήττας. Αυτό θα φανεί από το αν θα δικαιωθεί ο Ηρακλής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.