ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γκάζωσε στο τέλος και έκανε το «2/2» ο Παναθηναϊκός

Ένας κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια στο Μέχελεν Παναθηναϊκός, δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος" κόντρα στις Εσπερίδες και πατώντας "γκάζι" στο τέλος επικράτησε 88-73 για το «2/2» στο πρωτάθλημα.

Γκάζωσε στο τέλος και έκανε το «2/2» ο Παναθηναϊκός

Γκάζωσε στο τέλος και έκανε το «2/2» ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη, ήταν κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια στο Μέχελεν, αλλά δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος” κόντρα στις Εσπερίδες και πατώντας “γκάζι” στο τέλος επικράτησε 88-73 ντουμπλάροντας τις νίκες στο πρωτάθλημα.

Σπουδαία εμφάνιση από την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου η οποία απέδειξε για μια ακόμη φορά την κλάση της, σημειώνοντας πόντους 25 πόντους με 10/12 σουτ σε 32 λεπτά συμμετοχής, ενώ Πολύ καλή παρουσία είχε και η Τσβίτκοβιτς, η οποία σκέπασε τα καλάθια μετρώντας double-double με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ με την Τζόουνς να προσθέτει άλλους 20.

Πλέον ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής στο Euro Cup με αντίπαλο την Σλάβια Μπάνσκα Μπίτριτσα στη Σλοβενία την Τετάρτη (18/10) στις 18:00

Το ματς

Δυναμικό ξεκίνημα από τις παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη φτάνοντας γρήγορα στο +5 (8-3), ενώ στη συνέχεια Σωτηρίου και Σταμολάμπρου διεύρυναν το σκορ, με τις φιλοξενούμενες να μειώνουν για το 26-20 της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι “πράσινες” έκαναν το 34-22 από το 13′ ωστόσο η ομάδα της Καλλιθέας με ένα σερί 9-2, έφεραν το ματς στο 41-38. Από το σημείο εκείνο και έπειτα η Σταμολάμπρου, πήρε τον Παναθηναϊκό στις πλάτες της και έχοντας από το ημίχρονο 20 πόντους, έφερε το σκορ στο 51-43.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να είναι άστοχες και την Καλλιθέα να “επιβιώνει” φέρνοντας το σκορ στο 53-49, με το σύνολο της Ελένης Καπογιάννη να κάνει ένα 11-0 σερί και να ξεφεύγει με 64-49 στο 27’ κάνοντας πιο εύκολη την υπόθεση νίκη και την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται στο 71-55.

Στο τέλος ο Παναθηναϊκός παρά το 6-0 σερί των Εσπερίδων, μετέτρεψαν το ματς σε τυπική διαδικασία (80-65 στο 35′) και με συντήρηση δυνάμεων, αλλά και ροτέισον το ματς ολοκληρώθηκε στο 88-73.

Τα δεκάλεπτα: 26-20, 51-43, 71-55, 88-73.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.