ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

O Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει και τον Λοντίγκιν – Ξεκίνησαν οι επαφές μαζί του

Ο Παναθηναϊκός παράλληλα με την υπόθεση της ανανέωσης του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, «τρέχει» και αυτή του Γιούρι Λοντίγκιν.

O Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει και τον Λοντίγκιν - Ξεκίνησαν οι επαφές μαζί του

Ο Παναθηναϊκός έχει την τύχη να διατηρεί στις τάξεις του δύο πάρα πολύ καλούς τερματοφύλακες. Ο λόγος φυσικά για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, αλλά και τον Γιούρι Λοντίγκιν. Οι πράσινοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και από τους δύο και για τον λόγο αυτό θέλουν να τους κρατήσουν για αρκετά χρόνια ακόμα στις τάξεις.

Το τριφύλλι λοιπόν παράλληλα με την ανανέωση του Μπρινιόλι «τρέχει» και αυτή του Γιούρι Λοντίγκιν, όπως αποκάλυψε ο Τάσος Νικολογιάννης στον BWINΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή με την διάθεση που υπάρχει και στην προκειμένη περίπτωση να είναι θετική. Ο Λοντίγκιν είναι ικανοποιημένος στο τριφύλλι και από την άλλη στο πράσινο στρατόπεδο θέλουν να διατηρήσουν το σούπερ δίδυμο που έχουν δημιουργήσει.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα 4.982 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιούρι Λοντίγκιν είναι ένας υψηλού επιπέδου τερματοφύλακας και όποτε έχει χρειαστεί έχει βοηθήσει το τριφύλλι. Το πρόσημο της παρουσίας του μέχρι στιγμής στον Παναθηναϊκό είναι θετικότατο και ειδικά στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Όπως και στην περίπτωση του Μπρινιόλι έτσι και σε αυτή του Λοντίγκιν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημ αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.